Halloween Night

Hejsan!
Tilda är här just nu, hon ska sova över här idag. :)
Många ska ju ut på "bus eller godis" men vi orkade inte det.. Och om jag ska vara ärlig så känns det kanske att man är liiiiite för stor för det. Dessutom förra Halloween så gick jag i mitt område med Tilda, Alexandra och Moa. Då så knackade man på och så var det en 9:åring som öppnade och man kände ju lite löjlig. haha, så vi skippar det iår.  Det är faktiskt inte någon som har kommit och tiggt bett om godis än.  Vi har suttit och tjockat i oss äpplepaj med vanijsås istället för godis. Eller vi hade inget godis. haha, ska man inte ha godis på halloween? ;)
 
 
Bild ifrån arkivet.

Dag 1

1. 5 sanningar om mig själv
 
Hm.. det är svårt att komma på faktiskt. Brukar vara ganska öppen så..
 
1. Jag gillar inte att köpa samma saker som andra har.
 
2. Jag kan bli ganska sur ifall folk härmar mig med saker.
 
3. Jag kan inte sitta still med en sak för länge, t.ex. Sticka. Får typ ångest för att allting går så långsamt...
 
4. Gillar inte glass så mycket. Eller jo, vaniljglass och jordgubb och hallon sorbe. Jag gillar inte choklad glass. 
 
5. Har svårt att äta frukost på morgonen. Jag gillar inte äta precis när jag har gått upp. Sedan så slutar det med att jag är hungrig i skolan och inte kan koncentrera mig. Icke bra.. 
 

Halloween

Godmorgon!
Idag är det Halloween, wiiiihh

Jag älskar halloween, så himla kul. Har ingen aning vad jag ska göra idag. Ska se..
Har lust att shoppa. Jag får sådana ryck när jag vill shoppa saker. Hihih, kan aldrig hålla i min pengar. :(
Idag är jag väldigt glad, det kanske ni märker.. Ikväll när alla små barn kommer och busar och godisar (säger man så?) så vill jag skrämma dem istället. Hihih, om det ens kommer några. Vissa säger att det var Halloween i Lördags? Men jag "firar" det iallafall idag. Har för mig att det är typ.. englands halloween dag? Hm..
 
Glad Halloween....
 

Fruktsallad med vaniljglass


Tisdag

Hejsan! Vaknade tidigt idag, ungefär vid åtta. Jag brukar vakna vid kanske 9 eller halv tio. Men eftersom vi har ställt om tiden så blir det lite kortare. Man har inte riktigt vant sig vid det. Idag är det strålande väder ute! Så ska gå ut en stund sedan..
 
Jag ska nog bara vara hemma idag tror jag. Ska försöka uppdatera bloggem bra också eftersom jag inte har gjort mer en 2 inlägg per dag nu på några dagar. Det är kul att det har kommit lite nya läsare som kommenterar mycket. Jättekul. :)
 
Fråga mig inte varför jag har ett kort på ett träd..
 
 
 

Shopping

Jag och mamma var ju i ullared i torsdags. Har ju inte visat vad jag har köpt så, jag gör det nu. :)
Några av sakerna köpte jag på ullared innan dess, ca. 1 vecka.
 
 
  Nivea deo, Ldb Body lotion, Strawberry Body butter
Kubiss korall nagellack, Claudia turkost nagellack, LOREAL brunt nagellack & vinrött, Claudia nagellack vinrött
Ansiktsmasker, choklad och vit choklad
Tofsar, hårnålar, gummiband tofsar, hår smycke
Nit skärp, döskalle sjal
Fake odd molly lovely knit
Pösig stor t-shirt
Jätteee sköna byxor
 
Väldigt mycket saker låg i tvätten, t.ex. Ett par tränings byxor, linnen osv. Jag köpte också ett par vantar och halsduk. Men dem orkar jag inte gå och hämta. ;)

10 dagar

Ska börja med en sådan "10 dagar" som många gör. Det verkade kul så jag gör en också. Många har ju 15, men jag orkar inte ha så många så det blev 10 istället. Jag börjar med det imorgon, på tisdag. Jag ska svara på dem varje dag, iallafall försöka eftersom jag är glömsk.
 

Städat rummet

Har precis städat rummet. Skönt det är när rummet är helt städat och iordning. Så mysigt. ^^
Kollade precis igenom bilder ifrån sommaren. Det känndes som det var igår man var ute och badade på ständerna och hoppade ifrån bryggorna. Samtidigt så vill man ju ha sommar. Fast nu är det vinter, och jag ser faktiskt fram emot när snön kommer. Jag älskar vintern, man kommer in ifrån kylan utomhus och tar sig en kopp varmt te eller choklad och sätter sig framför den öppna spisen under en filt. Vem längtar inte till jul egentligen? :)
 
 
Jag vet att jag lägger upp väldigt mycket höst bilder nu, men jag tycker dem är så mysiga så.
 

Sälja GT

 
God morgon!
Det är väldigt kallt idag.. nu är det 6 minus och väldigt mycket frost ute.
Idag ska jag börja att sälja gt. Detta är ju faktiskt första gången jag säljer gt. Jag gillar ju att sälja saker, så det blir inga problem. Hoppas jag får sålt alla tidningar bara.  Jag ska ungefär gå ut klockan halv 11 eller något. Jag har ingen aning vad jag ska göra idag, kanske bara är hemma. Vi ses sedan..
 
Har typ brist på bilder på min dator...

Sno min design?

Måste börja med att säga förlåt för att jag inte har bloggat. Har helt enkelt inte haft lust och tid. Och ena sidan så bloggar jag ju när jag själv känner för det.
 
Sedan så måste jag ju säga att det har tagits material från min blogg till andra bloggar. Vilket som är väldigt tråkigt eftersom det är min syster som har gjort designen, jag har betalat för den och det är mycket tid som läggs ned. Ser ju vem det är som gör det tack vare IP - adresserna. Så ja, den personen kan ju lägga av. För det är nämnligen olagligt att sno material ifrån andra bloggares bloggar vilket anmäls.
 
Idag har jag varit med Tilda, vi hade det jätte kul. Snart är det Halloween. Vet inte riktigt vad jag ska göra då, men jag tror att jag eventuellt skulle vara med några tjejer i klassen och se på skräckfilm. :)
 
Kan ju berätta lite kort vad jag gjorde i veckan, i måndags var jag med Ella, Ria och Johanna. Sedan så på Onsdagen så var jag med Alexandra och Ella, det var några småungar som gick runt vårat hus, eller ja. Vi var i lillstugan och dem knackade och höll på. Låter skumt, och det var skumt.
Sedan på torsdagen så åkte jag och mamma till Ullared, köpte lite allt möjligt. Och igår, i fredags så var jag med Tilda igen. En bra vecka var det iallafall.
Bäst av allt, att vi fick höstlov.. :)
 

Oj, det blev ett väldigt långt inlägg... 
 
 

Söndags mys

Förlåt för att jag inte bloggade igår, hade inte lust och hade inget att skriva om helt enkelt.
 
Idag är det söndag. Idag kommer Williams lista och solsidan! Åh, vad mysigt.
Nu är klockan 7 och chanelle ligger här på min säng och sover. Hon är verkligen jätte trött..
 

Mörk kväll och höst mys

Åh, äntligen fredag. Har längtat som in i mängden. Imorse trodde jag att det intye var fredag, hade glömt av det helt enkelt. Veckorna går så fort. Och gissa vad.. om 4 veckor så är det första advent?!?! Då är det ju bara alltså 3 veckor kvar i skolan till advent.. åh... längtar!
Åh, här kommer jag off topic, men idag har jag varit med Tilda! Vi var hoss henne och spelade in ett par covers där jag sjunger låtarna hallelujah och video games. Som jag inte kanske har sagt så gillar jag att sjunga. Och tilda var så duktig på att redigera dem har ett sådant bra program på deras dator.. jag tror det heter garage band! Rekommenderar starkt till er som gillar att göra låtar. Jag har ingen aning hur man gör, men det blir väldigt bra iallafall. Någon gång kanske jag skulle kunna visa upp en video på bloggen då jag sjunger? Skulle ha varit kul, men jag måste säga att jag tycker det är väldigt pinsamt att sjunga inför folk..
Pappa är lite sen ifrån jobbet, så är själv hemma nu i höst mörkret. Men vi ses!
 
Gissa vilken denna lillen är? Chanelle på 4 veckor bast.

Svar på tal

Godmorgon! Sitter i ett grupprum med amanda nu och har engelska. Vi ska läsa en Roald Dahl text som är sjukt lång...Så jag tog en paus och skriver ett inlägg istället. Jag såg at jag hade fått en fråga för en stund sedan angående designer.
 
Hej Fanny och Alice! 
Jag är inte så jätte bra på själva HTML koderna, vilket som menas med själva designen, alltså vad saker sitter på designen t.ex. Menyn. Men jag kan designa headers, bakgrunden, ändra färg på texter osv på bloggen. Det är jätte kul att ni tycker designen är fin, tack! :D 
Men om ni vill ha hjälp med själva grunden på bloggen osv så kan ni ju fråga min syster som har bloggen tessiesfoto.blogg.se
Det jag kan göra är ju mest Headers och bakgrunder som jag gör i Photoshop. :)
 
 

Svar på frågestunden

 
Det blev lite frågor igår, och nu ska jag svara på alla om jag hinner. :)
 
Var ifrån får du din inspiration?
 
Jag brukar inte få inspiration av så mycket, jag brukar klä mig i det jag tycker ser bra ut.
 
Vilka/vilken är din favorit artist/grupp?
 
Jag har ingen speciell favorit "grupp" eller "artist" , men jag gillar Adele, Lady gaga t.ex.
 
Vilken klass går du i?
 
Jag går i 7:an.
 
Hur gammal är du?
 
Jag är 13 år.
 
Favorit färg?
 
Lila, tror jag. 
 
Favorit butik?
 
Har ingen speciell favorit butik, men kanske.. hmm.. jag gillar ju H&M och små butiker, som man kan handla lite mer speciella saker i.
 
Choklad/surt godis?
 
Choklad!
 
Läsk/saft?
 
Läsk!
 
Bio/hemmakväll?
 
Hemmakväll. ;)
 
Singel/i ett förhållande?
 
Singel
 
Pizza/kebab?
 
Pizza!
 
Gillar du skolan?
 

Ja, det gör jag! :) Fast lite för mycket läxor ibland.. haha.
 
Vad tycker du om dig själv?
 

Jag vet inte riktigt vad som menas, men jag är väll nöjd med mig själv. Jag försöker alltid vara positiv och glad. 
 
Vilken är din favorit rätt?
 
Tacos ofc! :D
 
Vilket är ditt favorit ämne i skolan?
 
Musik! 
 
Vad kan du inte leva utan?
 

Hm... musik, kompisar, min familj, kläder. 
 
Om du var tvungen att skaffa en hund, vilken skulle du vilja ha då?
 
Lagotto, havanese kanske. Är inte en sådan "Hund" person. Men jag gillar ju hundar. :)
 
Om du fick välja imellan en katt eller ett marsvin, vad skulle du välja då?
 
Katt, absolut. :)
 
Tack för alla frågor! 
 
 
 

FRÅGESTUND

Kör igång mer en frågestund, svarar i morgon eller ikväll.. får se!  Fråga vad ni vill, men svarar inte på för oseriösa frågor! 
 

SO

Sitter nu på SO´n. Vi håller på att göra power points som vi ska visa upp. Jag är redan klar så jag slänger in ett litet inlägg. Jag kan inte blogga ifrån min mobil eftersom jag har ingen teckning. Det är väldigt tråkigt för annars så skulle uppdateringe vara sjukt mycket bättre... :(
Igår blev det bara 1 inlägg för jag hade fullt upp. Gick i skolan till 4 och kom hem kvart över 5 och då skulle jag städa på mittt rum och duscha. Så nu vet ni varför det blev som det blev. Ska kanske börja med att göra en sådan "15 dagar", vilket är när man ska svara på en fråga varje dag. T.ex. "Dina bästavänner". Men vi ses! 
 
 
 Bild från arkivet, tagen i sommar.

 

Oufit

God morgon! Sitter nu i klassrummet och har rast nu. Sen har vi svenska. Vi ska visa våran film som vi har gjort med den grekiska antiken. :) Jag passade på att göra en outfit eftersom det värkade som att många gillade det. 
Detta är kläder jag själv skulle vilja ha, jag måste säga att jag älskar skjortan! Och jag vill så gärna ha ett par dr Martens! Dem låga är snygga dem som är på bilden. 

Hemma ifrån sjukhuset

Nu är jag hemma ifrån sjukhuset. Allting gick jätte bra och jag fick ju ta en massor av prover med olika apparater men svaren var bra! Så det är inge fel med mitt hjärta. .. Tur! 
Sedan så skulle jag kolla om det fanns ett par snygga skor jag skulle köpa för jag vill gärna ha ett par boots. Inte ett par hittade jag som var snygga? Jag vill ju gärna ha ett par primeboots men det känns ovärt att köpa sig ett par sådana för 3000+ kr? Men jag kom iallafall hem klockan halv åtta ungefär.
 
 

Ang. Kommentarerna

Det är en viss "Uno sandberg" som kommenterar mig blogg hela tiden. Det var kul i början, men nu så är det faktiskt inte så kul längre. Det är kul att ni kommenterar men eftersom denna personen går i min klass så kan den ju lika väl komma till mig irl och fråga frågorna. Jag tycker dessa kommentarer är lite onödiga, så jag tar bort de ifrån bloggen. Och om du vill mig något så kan du ju lika väl komma till mig i skolan, det vet du. :)
 
 

I skolan

Är i skolan nu och har teknik. Jag gillar inte teknik så det är inte så .. men vi slutar om 50 minuter.
Vi har sedan idrott. Efter skolan så ska jag åka till sjukhuset eftersom mitt hjräta går i o-takt. Är faktiskt lite skraj. Eftersom jag är rädd för att jag kanske ska ta blodprov.... Eller andra sprutor! 
Aja, jag uppdaterar mer sen... :/ Önska mig lycka till. Vi ses!
 Eller inte...?

Min systers blogg

Besök min systers nya blogg! 
Hon älskar att fota och skriver om sin vardag, foto och bloggdesign! Hon hade förut gollasfoto som var populär men hon slutade blogga där men nu har hon fått lust igen så hon har skapat tessiesfoto.blogg.se istället!
Det är hon som har gjort t.ex. Min bloggdesign.
Besök tessiesfoto.blogg.se
 

Krånglande app

Blogg appen funkade inte idag, så jag kunde inte blogga ifrån mobilen. :(
Jag har iallafall haft jätte kul på kalaset. Det är kul att träffa alla igen! Imorgon är det måndag. gillar inte måndagar. Men vi går bara till halv 2 så det är jätte bra endå. Annars så brukar vi ju gå till halv 3. Jag skickade in mina jultidningar förut också! Jag säljer ju för 2 förlag så jag får ju olika saker av båda. Men det ena skickade jag in och jag fick 545 kr och ett par hörlurar. Är rätt så nöjd iallafall. Bättre en inget. ;)
Ska kolla lite på tv nu tror jag, kollade precis på solsidan. Haha, alltid så bra. 
 
Bilden är tagen av min syster, Therese

Dagens outfit

Velur klänning: odd molly
Leggings: H&M
Linne under: Diesel


Dela med din åsikt

Hej! Har suttit en stund och fixat med kategorierna! har delat in mina inlägg i dem så det är lättare att hitta på bloggen. Idag ska ju jag på somsagt släktkalas, det ska bli jätte kul! :) Sedan så skall jag försöka ta några outfits kort, som jag inte hann med att göra igår.. Förlåt...
Kollade statestiken för en stund sedan, Och den har gått upp väldigt mycket! Speciellt sidvisningarna! Jag har alltid varit väldigt jämn med hur många som besöker min blogg. Men nu är det väldigt många!
 
 
Så, nu är frågan. Vad vill du få ut mer av min blogg? Kanske om mode, min vardag, eller något helt annat?
 
 
Nu ska jag gå och ta en dusch. Kommer tillbaks sedan med mer uppdatering!

En enkel outfit

Fixade ihop en enkel outfit, funkar både till vardags, och till finare tilfällen. Min favorit färg i höst är vinrött. Så snyggt till vitt och svart! Det funkar även till brunt och militär grönt. Det är också väldigt inne med färgen senapsgult. Jag måste säga att jag inte gillar den färgen så mycket. Visssa passar väldigt bra i det, men inte jag. Så jag tror att jag mer kommer köra på kläder med färgen vinrött. 
 
 

Tacos

För en stund sedan åt jag tacos! Det var jätte gott, det är ju min favorit rätt också. Hihi. ;)
Sitter nu framför tv:n med min onepiece och gosar med chanelle. Såg på Awkward med Therese en stund också.. ska nog se på någon film snart. Imorgon ska vi åka till mina kära kusiner på släkt kalas eftersom kusin Rasmus fyller 16 år! Det ska bli jätte kul att träffa alla igen eftersom det alltid är så kul på släkt kalas. Kommer nog ta mycket bilder tror jag. Jag kommer iallafall ta med mig mobilen. 
 
Jag måste bara säga tack till er läsare! Ni är så snälla mot mig och kommenterar nästan alla mina inlägg. Det är alltid så kul att läsa alla era söta små kommentarer som kommer in! Jag försöker svara på alla men om det är en speciell fråga så kan jag ju göra ett inlägg om det. Ni gör mig så glad och jag får en stor lust att blogga! Ha en bra lördags kväll, kram Josse
 
Tummen upp till kommentarer!

Regning dag

Först och främst vill jag säga att det är jätte kul att ni har börjat att kommentera! Det är mycket roligare att skriva inlägg och det ger mig en större lust till att blogga. Statistiken börjar gå uppåt vilket är jätte kul!
Har ingen större lust att gå ut idag.. det är väldigt regningt. Jag var ute och tog kort på min syster eftersom hon ska börja blogga igen. Hon lärde mig hur man gjorde med kameran. Jag är inte så bra på att ta kort annars. ;)
Hon ska ta ett par dagens outfit bilder sedan på mig och ta lite vanliga bilder också om vi har tid. Vi hörs!
 
Fin bild tagen av Tilda, väldigt höstig!
 

God Morgon

Hej! Jag ligger just nu under mitt mysiga tecke med datorn i knät. Chanelle ligger brevid mig och har legat här en stund. Idag har jag inget planerat att göra.. jag får se vad jag hittar på helt enkelt. Min syster spelar match så jag får se ifall jag åker ned och kollar på den kanske. Det är kallt ute idag med... Vintern börjar komma värkar det som... det känns som det var igår man badade och solade nere vid stränderna. Men helt ärligt så längtar jag till vintern. Jag vill ha jul! :)

En gullig bild på Chanelle tagen av Tilda igår!

Foton #1

 
 
 
 
                                           Modell: Jag | Kamera: Canon Eos 550 D | Fotograf: Tilda
Tilda och jag tog oss en tur och fotade, eller ja. Hon fotade. :) Här är första delen av fotona! Det kommer fler snart. Alla är ju inte redigerade än och jag kan ju visa fler imorgon. Uppdaterar mer sen, vi ses och ha en bra fredags kväll! :)
 

Dagens outfit

Här har vi dagens outfit! Det blev inte så bra kort när jag och Anni skulle ta eftersom vi bara hade en 5- minuters rast. Så Tilda var snäll och tog dessa på mig. :) Idag vaknade jag lite sent så jag tog bara på mig en mysig velour klänning och leggings. Det var 4 minus grader imorse. Gud vad kallt det börjar att bli!
 
Jacka: H&M | Velour klänning: Fått av min syster | Väska: Lundbergs | Skor: Palladium

I skolan

Är i skolan just nu, har Engelska men vi har svenska om några minuter. Vi ska visa en film som jag, hanna, kajsa, alexandra och ria har gjort. Alexandra hade den på sin dator.. och hon är sjuk så hon ska skicka den till mig men det går inte så bra. Haha.. Ska snart gå ut och fota dagens outfit med anni. Får se om det blir några bra bilder. :) 
 
 
Fin bild på mig och kajsa, hahah ;)

Fixar bloggdesignen

Håller på att fixa min bloggdesign, eftersom min syster inte har tid att hjälpa mig med den så får jag väll göra det själv. Jag har gjort en ny header redan, lite mera höstigare en förut också. Tänkte byta bakgrund, bilderna i bildspelet osv. Får helt enkelt se.
Vad tycker ni en sålänge om headern en sålänge?
Jag måste bara säga att kommentarerna laggar. Jag får ju somsagt kommentarer, jag måste godkänna dem innan dem kommer upp. Nu funkar inte det och om jag trycker på godkänn så funkar det inte. Det är något konstigt alltså..
Klicka på f5 om du inte ser den nya headern. :)

Höst

Mysiga tröjor, mörka kvällar, te och höst löv..

Ang. Bloggen

Jag kanske inte är den bästa bloggaren. Jag kanske inte bloggar varje dag som jag har sagt. Jag är ledsen för det, men jag har ju faktiskt ett liv utanför bloggen. Jag går i 7:an nu och nu är skolan viktigare och jag måste börja plugga i skolan och hemma. Jag kommer alltså inte ha lika mycket tid till bloggen. Jag menar.. jag kommer fortfarande blogga. Det är ju jättekul! Men kanske inte uppdatera 1 inlägg var 3 timma som jag gjorde. Jag kommer skriva nya inlägg när jag har tid. Det kan alltså menas några inlägg per dag, kanske några inlägg per vecka eller månad, jag vet inte. Jag ska från och med nu ha bloggen som ett ställe där jag skriver när jag har lust. Jag har faktiskt känt mig tvingad till att blogga ibland. Folk har kommit och sagt till mig "Josse, ska du inte uppdatera snart?" Det är min blogg. Det är jag som skriver. Det är ni som läser. Det är inte så lätt att ha en blogg som vissa kan tro. Det tar upp en stor del av fritiden och man måste tänka på vad man skriver, hur man stavar och hur många inlägg man gör. Det är inte enkelt. Men det är samtidigt väldigt kul.
 
 

Tjej kväll

Jag, Tilda och Ella åkte hem till Alexandra och vi ska sova här! Vi har det jätte kul, vi har ju studiedag imorgon så vi ska sova ut om man säger så.. Haha.. Vi har precis tagit ansikts mask. Tilda har Choklad, Jag har Lime som inte syns.. Alexandra har typ lingon och Ella typ jordgubb! Uppdaterar mer sen får bi hoppas! Ses..


Måndag kväll

Tog precis emn varm dusch och nu sitter jag här framför tv:n och kollar på bloggar osv.
Jag vill bara ursäkta att det inte har blivit mycket bloggande i helgen.. jag var ju somsagt i kinna. Men jag hittade ingenting alls! Det brukar finnas mycket saker.. men denna gången fanns det inget jag ville ha. Hittade ett par boots, det är dem på bilden men dem va för stora i 39 och för små i 38. Vilket var väldigt synd eftesom det är sådana jag vill ha. Men jag får koll vidare. Ha en bra kväll! :)
 

RSS 2.0