tre nya ting i garderoben

 
Alla dessa 3 plagg kommer ifrån butiken Monki, är så nöjd med mina köp. Dock är ej kjolen på bilden så blå, den är lite mera mörkare blå. Något mera marinblått, kanske.
 
Kram! ♥

En dag i göteborg

Hejsan! Igår var det inte någonm bra uppdatering alls. Men det var för att jag och min syster och min mamma åkte in till göteborg och kollade i affärer. Jag fick med mig 5 saker jag tänkte visa upp för er i ett senare inlägg. Först så åkte vi in till haga och där så åt vi på ett mysigt cafe och jag åt det som visas på bilden. Vi kom hem vid halv åtta eftersom vi var på ikea och köpte några saker till mitt rum. Kram! ♥

några fina minnen ifrån veckan

Hej gott folk! Tänkte slänga in lite fina bilder ifrån denna finfina veckan som har varit. Den är inte slut, men snart.Har tänkt lägga in dessa bilderna sen i Tisdags men bloggen har varit lite konstig på det sistone. Men nu verkar det ha löst sig.
I mondags började snön falla och på tisdagen så var det ett helt lager på vägarna, jag var glad för att jag älskar snö. Jag tycker om det ändå är kallt ute så kan det ju vara snö.
En fin bild på Ella och Tilda, vi gick och åt lunch på hembageriet och hade det mysigt under 1 timmas rasten.
Vi fraktade en semla till våran lata Kajsa i klassen.
Min fina kånken rygga fick vara med mig varje dag till skolan. Så himla bekväm att ha när man ska gå långt. När jag hade min väska som hängde på ena axeln så fick jag ont i ryggen, men inte nu längre.
 

Mina fina vänner

Anni
Anni, Kajsa
 Alexandra (Även kallad Kjelle)
Tilda
Ella
 
Anledningen till detta inlägg är att jag har fått kommentarer som undrat ifall jag kan visa mina kompisar i något inlägg. Nu har ni lättare koll på vilka dem är. Sitter just nu i skolan, detta är sista lektionen och sedan så skall jag gå hem ifrån skolan. Har gjort det hela veckan nu, och ska troligen göra det nästa också. Imorgon skall jag in till göteborg och shoppa. Vi får se vad jag kommer hem med. Vi ses sedan med något inlägg. :)

jag ska vara som färger som bara syns på natten

 
Visar mitt rum, har inte världens bästa kamera och ljus. Enjoy! ♥
 

Söndagseftermiddag och vintermys

Hej. Har haft fullt upp hela dagen idag, jag gick upp klockan nio och skulle sälja gt vid tio. Fick sålt alla förutom 2 bilagor, får alltid några över. Sedan när jag kom hem så städade jag lite i huset och dammsög och fixade iordning i mitt rum. Vet ni vad? Jag spelade in en liten video där ni får en liten snabbtitt hur det ser ut i mitt rum i nuläget. Den är du på uppladdning och den kommer i ett inlägg efter detta. Vi ses! ♥
 

två saker


vi har väntat här i regnet på något som inte händer

Hej.
Idag har Ella, Alexandra sovit över hos mig. Vi har shoppat, kollat på skräckfilm och skrattat ihop och har haft det mycket mysigt. Vi sov i min lill stuga som ligger ute på min familjs tomt. Vi gick och la oss vid kanske halv två och vaknade vid elva. Dem har åkit hem för kanske en timma sedan och nu ska jag fixa lite med designen. Senare så tänkte jag spendera resten av tiden att åka in till göteborg och äta på resturang och kanske kolla på bio. Min pappa ska åka till San Fransiko om några dagar, och han ska vara där i någon vecka eller två. Så då tänkte vi göra något med familjen helt enkelt.
Så kan det gå ifall man tar min mobil och egopixar, fniss... ;)

Trick&treat


and thats were the beginning of the end begun

Hej.
Orkar typ inte med min design, allting är bara fel. Så fel och fult. Vill ha något diskret och snyggt, klockan är 21:43 och jag har pratat med Alexandra via skype i 1 timma. Jag, ella och alexandra ska sova över imorgon och vi ska kolla på skräckfilm. Antagligen någon av dem på min långa lista med 34 skräckfilmer jag ska se på. Imorgon är det fredag, min favorit dag. Ska fixa lite med designen nu.. så.. vi ses helt enkelt.
 
 

black and white

Hej! Har kollat på 3 avsnitt gossip girl precis, och jag har gjort ett litet kollage också. Denna gången fick det bli ett diskret kollage, med bara svart/vita kläder. Det är flera stycken som tycker det är roligt med kollage så kanske ska börja med att göra sådana ibland.
 
Kläderna kommer ifrån Monki, H&M, ur&penn och skorna kommer ifrån creepers.

i hela mitt liv har jag hört en sång

Vaknade vid klockan halv elva, idag igen. Jag sitter nu i soffan och dricker en god smoothie jag tänkte ha till frukost, fast klockan är ju snart halv ett. Den är jätte god, fast jag har redan druckig upp den. Hihih, matvrak nummer ett? Idag ska jag inte göra något speciellt, tror jag kanske ska gå på en promenad sedan, har faktiskt gjort det två dagar i rad nu. Jag tycker det är skönt att gå en promenad med musik i lurarna helt enkelt.
Kanske kan göra ett kläder-kollage sedan & lite mera inlägg också, fast först ska jag kolla ett avsnitt av gossip girl. Vet ni vad? Jag började och kolla på det igår, är redan på avsnitt åtta nu så vi får se hur länge jag orkar titta idag. Vi ses senare! ♥
 
     Jordgubbs smoothie
 

RSS 2.0