Katt

Igår var jag, mamma, Therese och kollade på en kattkull!
Den låg utanför varberg, så det var en bit att köra. På den sista tiden så har vi varit väldigt sugna på en katt, så vi åkte och kollade igår. Men tillslut blev det att vi köpte en! Så söt var den lilla Ragdoll- Kattungen.♥
Vi ska ju somsagt åka till Skåne om några dagar, så om ungefär 2 veckor ska vi hämta den då den är 10 veckor gammal! Åh, nu längtar jag verkligen! ♥
 
 

Dålig Bloggning

 Jag ville bara säga att jag ursäktar för dålig bloggning nu på sista tiden, har inte bloggat ungefär på 2 veckor nu?
Men det är ju så att på sommaren vill man ju inte sitta vid datorn så mycket, och jag vill helst vara med vänner och göra roliga saker! Såklart det är roligt på sommaren.. men jag ville bara säga att det kanske inte blir lika bra bloggning, kanske 2 inlägg varje dag framöver? Och jag hoppas att ni tycker det är OK.
Igår kväll så kom min släkt hem till mig, och vi hade det jätte mysigt! Vi grillade osv, och jag var med Tilda igår på dagen. :) Idag är jag verkligen jätte trött, så jag orkar inte göra så mycket idag. Det blir nog bara att ta det lungt..
Vet ni vad? I onsdags bestämde jag mig för att göra iordning mitt rum. Jag ville fixa iordning det och möblera. Så jag och mamma åkte i torsdags och var borta hela dagen och köpte en massor av inredning till rummet. Matta, spegel, kuddar, prydnader osv. Det blev jätte fint, och jag är jätte nöjd! :)
Vill ni se bilder på det? Vi får se.. som ni vet är jag kass på att ta kort... Hehe.... ;)
 

 

Idag

Hej bloggen!
Idag så har ju farmor och farfar sovit över hoss oss, och dem ska göra det en natt till, det är därför det inte har varit någon bra bloggning.
Jag, pappa, farmor och farfar åkte till varberg. Jag shoppade lite saker, kommer upp på bloggen sedan!
Det har verkligen varit dåligt väder ute idag.. det ska vara det resten av veckan också tydligen.. men det är rätt så varmt i havet sägs det? 19 grader stog det att det var i tidningen.. Trots det är dåligt väder. :)
Även fast det är dåligt väder så måste jag erkänna att jag är sugen på att bada endå. Hihihi. ;)

Bild ifrån arkivet... då det var sommar.

God Morgon

God morgon!
Idag sov jag till ungefär klockan halv 11, inte vanligt för att vara mig, hehe..
Idag kommer min farmor och farfar hit och sover över! Det ska bli jätte kul att träffa dem, har ju inte träffat dem på ett tag. Ska ut och fota med min syster snart, bilder kommer upp på min blogg sedan. Har ju inte så jätte mycket nya bilder på mig själv nu, så det skulle vara bra med nya. :)
Igår var våran familj på middag hoss mina kusiner Rasmus och Esmeralda. Jag, Esmeralda, Therese och Rasmus badade i deras nya pool! Det var faktiskt varmt även fast den inte var uppvärmd.
Kram!
 
2 veckor gammal bild, fast den har dock inte varit uppe på bloggen.
 

Outfits

Jag gjorde precis 5 olika slags outfits till sommaren som jag tycker om! Jag vill gärna veta, vilken av dem tycker du är snyggast, 1:an, 2:an, 3:an, 4:an, eller 5:an?
Alla kläderna kommer ifrån min garderob.
 
 
Min fråga till er!
Skulle ni vilja se mer outfits på bloggen? Mer om mode, shopping osv? :)

Hemma

Nu är jag hemma ifrån cypern!
 Oj vad tiden gick fort... men helt klart värt att ta en semester just nu!
Jag har haft det super bra i cypern, mycket sol, bad, värme och snorkling! Det var väldigt varm varje dag, inte ett endaste lite moln på himmlen syntes till. Det var ca. 37+ grader varje dag, och i havet var det ca. 25-28+ grader. Väldigt skönt! Men nu när man är hemma kommer det vara jätte kallt om man jämnför mot cypern?
Vill verkligen tillbaka, men man vill ju endå komma hem och träffa sina kompisar! :)
Bjuder på några bilder!
Nedanför hotellet fanns en badplats, där jag brukade snorkla, man gick ned på en slags trappa. Sand-stranden låg ungefär 200 m bortifrån hotellet.
Detta var sand-stranden som fanns 200 m bort, dem hade så man kunde hyra båtar, trampbåtar, och vattenskidor. Vi hyrde faktiskt så man satt i en stor stor, slags soffa bakom en båt och så körde dem med den i ungefär 10 minuter. Det var en massor av vågor, så man föll ju nästan av! Ni ser på bilden längsr utt på bryggan, den gula åkte vi i. :)
Första dagen, på hotellet. Ser ni vilket märke jag fick av min bikini?

RSS 2.0