Pepparkakor och bildlektion

Godmorgon!
Dagen har börjat med skolan som vanligt, vi hade först musik. Vi arbetade med Musikhistoria och det var faktiskt ganska kul konstigt nog. Nu sitter jag utanför bilden, vi har rast i ca. 50 minuter. Jag har ingen lust att gå ut och ta vara på rasten, det är nämnligen 1 minus grad idag. Det är kallt i hela skolan så man måste ha jackan på sig. :(
 
Jag håller på att måla en Claude Monet tavla.

Julstjärnor och julpynt

Jag och min mamma började att julpynta och sätta upp stjärnor i fönstrerna och julpynta litegrann för en stund sedan, här är en bild på hur det ser ut i mitt fönster just nu, julstjärnan är uppe och snart är det resten som ska sättas dit. :) På söndag är det Advent och då ska jag eventuellt till en julmarknad med Tilda. Blir nog kanske något man får med sig hemifrån? Jag kan faktiskt inte förstå hur snabbt tiden har gått, det kände som det var igår det var nyår?..

Tre nya ting

 
Dessa fina bruna fodrade Dr martens hade kommit hem idag som jag hade beställt. Dem passade perfekt och nu kommer dem varma mina fötter hela vintern lång! ♥
Jag är jätte nöjd med köpet, och dem är väldigt sköna ch gosiga att ha på sig. Jag har ju väntat på dem i en vecka nu, så det var ett nöje att få hem dem!
 
 
En väldigt mysig mössa ifrån Ester Elenora kom också hem idag, den är väldigt fin tycker jag med
spetskantenten. Den är väldigt mysig och varm! :)
 
 
Jag beställde också ett par matchade vantar till, Dem ser kanske lite gröna ut på bilderna, men dem är egentligen bruna. Det var ganska svårt att ta bilderna eftersom det var mörkt, men nu kom jag lite för off topic. Men dem är iallafall sköna och jag behövde ett par vantar nu eftersom det ska snöa hela helgen och på tisdag. wiiiihhh... :)

Varmchoklad och julstämmning

Åkte hem till Ella efter skolan, vi gjorde egen varm choklad av Marabou, vi ska snart smaka på den. Ella satt på en julskiva, snacka om julstämmning? Åh nu längtar jag till jul! Mer uppdatering ifrån mig sedan.


Nice surprise

Jadu anni..


I skolan


I cant wait for christmas


Måndagstrött och huvudvärk

Hejsan! Jag skäms för uppdateringen, ärligt talat. Min blogg är kass när det gäller uppdateringen. Vill ju blogga men appen krånglar och kråglar. Samtidigt vill jag inte byta bloggportal eftersom blogg.se är bra och jag vill inte ha devote t.ex. eftersom det är så sjukt mycket reklam och man kan inte ha en "egen" unik design.
Nog snackat om det!
 
Kom hemifrån skolan kvart över 2, tog bussen idag. Jag hade så himla ont i huvudet, jag frös och jag är förkyld. Det var ett sådant dåligt och ruskigt väder ute idag. Jag la min i soffan och läste ut boken "Hur kär får man bli?". Jag kan inget annat en att tipsa er om boken, den var väldigt bra.
 
 
Jag måste erkänna att jag egentligen inte gillar att läsa, men några tjejer i min klass tyckte denna var bra och rekkomenderade den, lästa dessa 317 sidor på 4 dagar. Överraskande för att vara mig!

Beställt

Har beställt hem ett par dr martens nu! Är jätte glad och jag verkligen väntar tills dem kommer.
Det fick bli ett par mörk bruna med fodring i.

 
Dessa kommer att bli grymt mysiga nu till vintern, och förhoppningsvis så kommer dem vara varma då det är som kallast. Nu får man bara hålla tummarna att dem passar. Nu så står det bara på listan att beställa en klänning och en tröja kvar.

Mysbelysning och ny städat rum

Har precis duschat, bytt lakan i min säng och täcke och kudde, nu har jag ett väldigt mysigt dun täcke istället. Jag hade ett förut också, men inte lika tjockt. Jag har också dammtorkat, dammsugit mitt rum. Åh vad duktig jag känner mig..
 
Innan dess så tog jag mig en lång promenad, det var jätte skönt. Jag bor nära havet så jag gick dit och det var jätte mycket folk. Dem kollade på solnedgången. Vilket intresse..
Jag funderar på att köpa ett par dr martens somsagt, har ingen aning vilken färg. Men jag behöver något som värmer fötterna. Har ju bara mina stövlar och palladium. Ska be pappa köpa lite snygga skor då han är i san francisko. Hihih, han åker precis efter nyår ungefär. Så kan ju skicka med en lååångg lista vad han ska köpa. Men jag ska ju till new york i mars. Då skall det shoppas. ;)
Vi satt ut utebelysning igår, det glittrar så fint utanför mitt fönster..

 
 
 
 

Med musik i lurarna

Torsdag, imorgon är det fredag. Ska bli fantastiskt att ha helg. Allting är helt perfekt nu. Allting är som det ska och jag sitter här under mitt varma täcke med musik i lurarna.
Det har varit en jätte bra dag, den började med skolan, vi hade musik. Vi hade en vikarie och vi fick göra vad vi ville. Sedan så hade vi bild, jag målar en Claude Monet. Sedan lite senare igen så hade vi slöjd. Jag stickar en halsduk, den är vit och ser riktigt mysig ut om den någonsin blir klar innan vintern är slut..
 
 

Dag 4

Jag måste erkänna att detta med "10 dagar" har gått mot skogen.
 

1. Jag är ganska nyfiken, jag kan ibland vara för nyfiken.
2. Jag kan ibland prata utan att tänka mig för, ehehe... opsi..
3. Jag kan vara väldigt klumpig, om någon t.ex. säger innan och skojar och säger "tänk om ifall du skulle.." och då gör jag det som till exempel häller utanför glaset.
4. Jag kan bli väldigt stressad, och när jag blir det så blir allting bara slarvigt. Som t.ex. Skolarbeten.
5. Jag är dålig på att ta imot komplimanger, om någon säger att jag är bra på något så kan jag inte riktigt ta imot det, svårt att förklara dock.
 
 
 

Måndags bad och höst mys

Tog mig precis ett bad för en stund sedan, har inte badat på hur länge som helst känns det som.
Klockan är nu 20.50 och jag och alexandra skypar med varandra. Har fått reda på lite gott och ont,  vilket är tråkigt och samtidigt kul. Om ni inte vet vem Alexandra är så är hon en väldigt snäll person i min klass som är väldigt rolig och omtänksam, ni kanske har fått höra om henne en annan gång också.
 
Idag efter skolan så gick jag och Tilda hem ifrån skolan, sedan så var vi hemma hoss mig och sedan gick vi ut på en lång promenad och bara pratade, vilket var jätte mysigt. Jag är helt slut i kroppen efter dagen, till middag så åt jag en jätte god sallad som mamma hade gjort! Jag kommer iallafall somna med ett leende på läpparna och jag ser fram imot nästa dag.
 
 

Skola imorgon

.. Ni hörde tyvärr rätt.
 
Imorgon är det skola för mig och för ganska många andra.
Är i mitt rum och ligger i min säng, Chanelle ligger vid mina fötter och sover, klockan är 21.26 i skrivande stund och det är snart tid för att fixa iordning sig och ta sig en blund. Det är en ny dag imorgon och även fast jag tycker det ska bli tråkigt, så ska det ändå bli kul. Jag gillar plugget, kanske inte själva tanken med att vara i skolan och få läxor och sitta på tråkiga genomgångar. Men själva tanken med att träffa sina vänner och ha det roligt, det är det som man längtar efter. Iallafall efter lov och helger. Ska börja bli lite bättre nu med bloggandet, nu när det är en ny vecka. Sov sött!
 
 

Stil

Har fått kommentarer om att jag ska berätta mer om min "stil".
Tja, vad kan man börja. Jag vet inte hur man riktigt ska berätta.. Men jag kan ju börja med och säga att jag gillar kläder som är sköna att ha på sig. Som t.ex. Stickade tröjor, mysbyxor. Jag gillar faktiskt att ha på mig mjukisbyxor, även till skolan. Jag tycker det är skönt att vara bara slappt klädd. Jag menar, skolan är ju ingen modevisning? haha.
Nejmen, jag gillar kläder som är sköna. Färger som jag gillar nu till hösten är ju t.ex. vinrött. Funderar också på att köpa ett par vinter Dr martens, svarta eller vinröda.
En outfit som jag tycker är snygg är ju att man har en stickad tröja, en klänning under, ett par strumpbyxor och ett par Dr martens.
 
Det viktiga för mig är att kläderna jag klär på mig är sköna, man ska ju inte har på sig något som är obekvämt. Då ser man ju obekväm ut också. Alltså inte lika självsäker ut.
Så jag råder er, mina kära läsare. Klä er i det ni vill.
 

Leggings ifrån Ginatricot, Tröja ifrån Bik Bok, skor ifrån Dr Martens

Shopping

Hej!
Har inte bloggat så mycket denna vecka, men ibland blir det så.
 
I torsdags var jag och shoppade med alexandra, kajsa och ella.
Det blev inte så mycket shopping, men jag fick iallafall med mig en väldigt gossig tröja! Såhär ser den ut, och det var rea i hela butiken så den kostade nog bara lite mer en hundralappen. Är jätte nöjd! :)
 
 
 

Grafitti

Hejsan!
Bloggade inte igår men jag orkade inte det, men jag slänger in ett inlägg nu iallafall. ;)
Idag i skolan så har vi gjort grafitti! Haha, det blev kul men det jag gjorde blev ju... inte så bra. Det blåste och det regna och mina händer blev blåa av kallhet! Jag hade ju bara på mig en hoodie och ett par byxor och crocs och en dräkt man skulle ha på sig som vad gjord av plast.. Först så skulle vi göra en bakgrund och sedan göra en sak man ville göra. Jag valde ett kors eftersom jag gillar kors, och nej. Jag är inte kristen. Men jag tycker kors är snyggt och så. Sedan så blev det ju kanske inte så bra som jag hade tänkt mig. Well, det bjuder jag på. Sedan på morgonen så hade vi 3 timmars eget arbete. Vi ska göra en trailer till "Calle och Choklad fabriken" Jag är med Emilia, Christian och Hanna (Några som går i min klass).
 
Imorgon så ska jag shoppa med antagligen Ella, Kajsa och Alexandra (Det är också några som går i min klass...) jag hoppas ju att alla kan och så. Mer uppdatering snart! :)
 
 
Btw, visste ni att Chanelle har fått någon ögoninfektion eller något? Mamma ska åta till veterinären imorgon och kolla det. Kan inte följa med imorgon, men vanligtvis så brukar jag ju det. Hoppas det går bra! :/
 
 

JAG VILL HA!!

Åv vad jag vill ha dessa tröjor, sååååå snygga!! :D

Go kväll

Hej!
Sitter nu i soffan och gör ingenting, eller jo. Jag läser bloggar like usual.
Om en stund börjar ett slags... hm.. ande program som jag tyckte var lite annorlunda och interessant.
Jo, jag tror på andar/spöken/ eller livet på andra sidan. Jag vet inte om detta program är bullshit som "det okända" var. Det var för mycket för att vara sant, haha. Men iallafall, jag tror på sådant och jag tycker det är intressant. Jag har ibland kört "anden i glaset" vilket jag tycker är hur kul som helst. Men det har ju gått bättre vissa gånger en andra. ehehehe.. ;)
 
Nu bortser vi ifrån "ande" snacket, jag har precis tagit på mig mysbyxorna, eller dem är egentligen pyamasbyxor tror jag. Dem är väldigt mysiga! =D
 
Försökte ta några bilder förut, men det blev typ inga bra, eller jag tog ett par på min matta, mina strumpor och mina byxor. Väldigt fint......
 
 
 

Dag 3

Har glömt detta med dagarna nu.. ehehehe.
Men nu kör vi dag 3 iallafall, en riktig svår en.
 
3. 5 bästa sakerna med dig själv
 

Det är svårt att säga vad som är dem bästa sakerna med sig själv, hehe. Man får nästan fråga någon annan?
Nejmen, ska säga vad jag tycker är bra med mig själv iallafall!
 
1. Jag har inte så lätt att bli arg.
 
2. Jag försöker alltid vara positiv till saker, inte tänka negativt för då går allting dåligt. Jag tycker iallafall om jag tänker positivt så blir allting bra. Nästan allting, kanske.
 
3.  Jag har ganska bra självsäkerhet. Hm, blandar alltid ihop det med självkänsa. Men jag tror jag tar rätt denna gången. Jag tycker iallafall att jag är mig själv, är inte rädd för att säga vad jag tycker jag försöker alltid vara ärlig i alla sammanhang.
 
4. Jag är ganska givmild.
 
5. Jag kollar inte snett på någon som har annorlunda stil. Vissa personer kan ju kolla konstigt på personer med en speciell stil. Jag tycker bara detta är så himla coolt att folk vågar vara sig själva, dem som kollar snett är ju bara personer med dålig självsäkerhet som visar att dem själv inte vågar vara sig själva.
 
Där var det, 5 saker som är bäst med mig själv. ;)
 
 
 
 
 

Mina dagar i kort

Hej!
Har inte bloggat på några dagar, har inte orkat helt enkelt.
Nu när skolan börjar blir det bättre uppdatering. Något/några inlägg om dagen. Jag vet inte varför jag bloggar mindre på lov men det är nog kanske för att man är lite lat. Eller ja, iallafall jag.
Okej, får typ berätta från i Onsdags. Jag och Tilda sov över, nästa dag åkte vi in och shoppade.
Vi gick en stund jag handlade inte så mycket, sedan när vi är inne på Ginatricot så ser vi Kajsa och Alexandra där (mina klasskompisar) vi snackar ju en stund och sedan så går jag och tilda och kollar i några butiker till. Sedan ser vi dem igen på Bik Bok och efter det gick vi tillsammans och vi åt lite på Espresso House och shoppade tillsammans. :)
 
Sedan på Fredagen så åkte min familj och jag till allingsås och kollade i butiker. Först så skulle jag lämna lite jultidningar till min farmors syster som handlade av mig. Sedan på kvällen så åkte vi hem till min Farmor och Farfar och åt en god middag och vi pratade mycket och hade mysigt.
Sedan igår, på lördagen så var jag bara hemma och slappade och sedan så såg jag på en match min syster spelade för hon spelar ju Innebandy.
 
Idag så har jag sålt GT. Det gick bra och jag fick sålt alla tidningar och jag tjänade 250 kr. :)
Nästa gång så ska jag höja till lite mer tidningar tror jag. Sedan så städade jag rummet och det är skönt att det blev klart.
Ikväll kommer en massor av roliga program, t.ex. Williams lista. :D
 
Ännu ett långt inlägg..
 
 

Dag 2

God morgon!
Jag och Tilda sov till ungefär halv tio idag! Vi har varit uppe och ätit frukost och nu kollar vi bloggar osv. :)
 
Just det, nu är vi på Dag 2 på 10 dagar.
 
En gammal bild på mig + en ny
 

Detta var för ungefär 7 års sedan.
 
Och detta var för ungefär 2 veckor sedan..

RSS 2.0